Social Media

Facebook, Twitter, Google+, Instagram, Pinterest…

Cere informatii

Facebook

Facebook poate ajuta o companie mica sa se promoveze si sa castige clienti, insa daca nu investesti in publicitate, postarile unui business de familie vor fi vazute de foarte putini oameni in retea, chiar daca sunt interesante.

Twitter

Prin mesajele ultra concentrate, orice utilizator cu un profil personal sau de business poate ajunge in posesia unor stiri si informatii precise despre un eveniment politic, sportiv, social, etc., local sau global.

Google Plus

In Romania, reteaua Google + incepe sa fie populara pe la jumatatea anului 2013 cand webmasterii testeaza si descopera uriasele avanteje SEO pe care le poate aduce blogurilor si site-urilor acestora un cont in retea.

Campanie Social Media

Dacă promovați o pagină de brand, cel mai probabil urmăriți să obțineți mai multe like-uri sau să boostați anumite postări și să obțineți interacțiune, iar reclama ar trebui să conţină un call to action convingător şi un motiv destul de bun pentru ca oamenii să dea Like paginii. Dacă vreți să creșteți gradul de notorietate a paginii, este de dorit să ajungeţi la o audienţă cât mai mare, adică veți seta criterii de targetare mai puțin restrictive.

creare de conţinut editorial
campanii publicitare
elaborare de conţinut foto / video
design grafic
implentare concursuri
integrare tab-uri
targetare audienţă, impact, conversii
analiza date statistice
mentenanţă

Cere informatii

Te punem in legatura cu potentiali clienti

eDap Advertising utilizează indicatori de performață care analizează audiența, impactul și conversiile, crescând coeficientul de notorietate al brandului.